Termékeink

Termékeink sokfélék és sokszínűek, akárcsak ügyfeleink és igényeik. A legalapvetőbb nyomdai termékektől az egyedi, személyre szóló ajándéktárgyakig igyekszünk minél több ötletet és választási lehetőséget kínálni, azoknak is, akik például munkaruhát szeretnének feliratoztatni nagy tételben, és azoknak is, akik egy párnával, vagy bögrével szeretnének kedveskedni szeretteiknek.

Ha szeretnéd, hogy bárkinek is a reggeli kávéról te juss az eszébe, ajándékozz neki bögrét. Persze, nem egy akármilyet, hanem egy ízléses, jó fogású bögrét, a saját fotóddal, feliratoddal, logóddal az oldalán.

Néhány jól elhelyezett plakátnál olcsóbb reklámot, hirdetési formát aligha találni. Standard, vagy tetszőleges méretben, bármilyen grafikával, bárhol alkalmazható.

Túl sok minden zajlik le egy év alatt, ahhoz hogy mindent észben tartsunk, így aztán akár telekarikázzuk, akár csak nézzük, de egy asztali-, fali-, vagy zsebnaptár gyakran tesz jó szolgálatot.

Munkánk során sokan, sok emberrel találkozunk és bizony jelentős mennyiségű időt és félreértést megspórolhatunk, ha nem szóban próbáljuk felsorolni az elérhetőségeinket, remélve, hogy azt a másik fél le is tudja jegyezni.

A mi esetünkben a "pólónyomtatás" egy szűk fogalom. Bár valóban a (rövid ujjú) pólók a legnépszerűbbek a kínálatunkból, de ezen kívül számos fajta hosszú ujjú-, kapucnis, polár és más felsőt, valamint kabátokat, sportruházatot is tudunk feliratozni.

Tetszik? Oszd meg mással is.

Elérhetőségeink

Címünk:
Márton Áron u. 3/2.,
535500 Gyergyószentmiklós,
Hargita megye, RO
Telefon:
(+4) 0266-362.851
Mobil:
(+4) 0787-541.034
E-mail:
office@gklcg.ro
Web:
www.gklcg.ro
www.promotiongift.ro

Ügyfeleink