Produsele Noastre

Produsele noastre sunt diverse și variate, precum clienții noștri și nevoile lor. De la produse tipografice cele mai căutate până la cadouri unice, personalizate încercăm să oferim cât mai multe opțiuni și idei pentru cei care vreau o sută de șalopete înscripționate, precum și pentru cei care doresc o perna sau o cană personalizată.

Plasa pentru protectie se fixeaza la exteriorul schelelor si protejeaza trecatorii si autovehiculele impotriva caderilor de materiale de constructii de pe cladirile aflate in constructie sau renovare.

În cursul zilei ne întâlnim cu mulți oameni, mai ales în lumea afacerilor, sau ca profesionali, și putem evita o grămadă de neînțelegeri dacă nu vrem să le dăm datele noastre de contact în vorbă, gândind că o sa le scriu în telefon.

În cazul nostru "imprimarea de tricouri" apare să fie un concept prea îngust. Deși într-adevăr tricourile cu mâneci scurte sunt cele mai populare din gama noastră de produse, dar oferim și tricouri cu mâneci lungi, cu glugă, hanorace, polare, topuri, jachete, îmbrăcăminte sport și altele. Toate personalizate după nevoile tale.

O formă de publicitate mai ieftină decât o duzină de afișe bine plasate, e greu de găsit. Poate fi aplicat aproape oriunde, în mărimi standarde sau unice, cu orice grafică.

Prea multe lucruri se întâmplă într-un an pentru a le ține în cap, deoarece fie le încercuim, fie doar le privim, dar un calendar desktop, de perete sau de buzunar face de multe ori un serviciu bun.

Îți place? Distribuie și altora.

Ne găsiți la:

Adresa:
str. Márton Áron 3/2.,
535500 Gheorgheni,
județul Harghita, RO
Telefon:
(+4) 0266-362.851
Mobil:
(+4) 0787-541.034
E-mail:
office@gklcg.ro
Web:
www.gklcg.ro
www.promotiongift.ro

Clienții Noștri