Termékek és Szolgáltatások

A GKL Consulting Group nem egy szokványos reklámiroda. Termékkínálatunk és szolgáltatásaink összeállításakor a reklámanyagokon és nyomdai termékeken túl szintén nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi, személyre szóló ajándéktárgyakra is. Ugyanolyan odafigyeléssel és pontossággal készítünk el tízezer öntapadóst, mint egyetlen gravírozott kulcstartót. Neked miben segíthetünk?

A épületháló az állványzat külső oldalára rögzítendő, amely megvédi a járókelőket és a gyalogosokat az épülő vagy felújítás alatt álló épületekből esetlegesen leeső építőanyagoktól.

A mi esetünkben a "pólónyomtatás" egy szűk fogalom. Bár valóban a (rövid ujjú) pólók a legnépszerűbbek a kínálatunkból, de ezen kívül számos fajta hosszú ujjú-, kapucnis, polár és más felsőt, valamint kabátokat, sportruházatot is tudunk feliratozni.

Némelyik felület nem teszi lehetővé a nyomtatást, vagy épp a változatosság kedvéért szeretnénk más technikát alkalmazni. Ilyenkor, különösen ajándéktárgyak esetén előnyös a gravírozás.

Ha szeretnéd, hogy bárkinek is a reggeli kávéról te juss az eszébe, ajándékozz neki bögrét. Persze, nem egy akármilyet, hanem egy ízléses, jó fogású bögrét, a saját fotóddal, feliratoddal, logóddal az oldalán.

Túl sok minden zajlik le egy év alatt, ahhoz hogy mindent észben tartsunk, így aztán akár telekarikázzuk, akár csak nézzük, de egy asztali-, fali-, vagy zsebnaptár gyakran tesz jó szolgálatot.

A 3-dimenziós betűk és logók térhatásuk miatt mindig figyelemfelkeltőek. Nem véletlen, hogy ez az üzlethelyiségek és irodaházak - mondhatni alapértelmezett - feliratozási formája és dekorációs elemként is használják.

Munkánk során sokan, sok emberrel találkozunk és bizony jelentős mennyiségű időt és félreértést megspórolhatunk, ha nem szóban próbáljuk felsorolni az elérhetőségeinket, remélve, hogy azt a másik fél le is tudja jegyezni.

Ha igazán nagyban gondolkodsz, akkor bannerre lesz szükséged. A megnövelt felület előnyeit nehéz vitatni.

Az  autó matricázás mindenkinek mást jelent. Van, akinek költséghatékony reklám és van, akinek optikai tuning. A lényeg, hogy mi jól csináljuk.

Néhány jól elhelyezett plakátnál olcsóbb reklámot, hirdetési formát aligha találni. Standard, vagy tetszőleges méretben, bármilyen grafikával, bárhol alkalmazható.

Tetszik? Oszd meg mással is.

Elérhetőségeink

Címünk:
Márton Áron u. 3/2.,
535500 Gyergyószentmiklós,
Hargita megye, RO
Telefon:
(+4) 0266-362.851
Mobil:
(+4) 0787-541.034
E-mail:
office@gklcg.ro
Web:
www.gklcg.ro
www.promotiongift.ro

Ügyfeleink