A 3-dimenziós betűk és logók térhatásuk miatt mindig figyelemfelkeltőek. Nem véletlen, hogy ez az üzlethelyiségek és irodaházak - mondhatni alapértelmezett - feliratozási formája és dekorációs elemként is használják.

Igényesebb helyeken, központi zónákban, ahol gyakran nem is engedélyeznek akármilyen reklámot, cégfeliratot, a volumetrikus felirat a legszembetűnőbb megoldás. Szinte bármilyen logót, betűt, szöveget, vagy dekorációt el tudunk készíteni ezzel a technikával, a néhány centiméterestől a több méteresig.

A feliratok alapanyaga magas sűrűségű polisztirén. Ebből 1 és 15 centiméter közötti vastagságú elemeket vágunk, viszont ez a vastagság ragasztással tovább növelhető. Óriás dekorációk is elkészíthetőek as alapanyag táblaméretétől függetlenül, mivel ragasztás, glettelés során az illesztések vonala eltűnik.
A színválaszték korlátlan. Festés előtt a kivágott betű csiszoláson, szükség szerint glettelésen esik át, ezután színskála alapján kerül kikeverésre a festék, melyet legalább 2 rétegben hordunk fel a kivágott alakzatokra. Az időtállóság érdekében kiváló színtartású kültéri festékkel dolgozunk.
A dekoráció felragasztása számtalan felületre lehetséges, kültérben és beltérben egyaránt. A rögzítéshez speciális ragasztót használunk, mely szélsőséges időjárási körülmények között is alkalmazható.

A méretesebb cégfeliratok, homlokzati dekorációk mellett kisebb, beltéri díszítőelemek, nevek, esküvői vagy születésnapi dekorációk, szobák falára elhelyezhető idézetek elkészítését is vállaljuk.

 

Miért rendelnél tőlünk?
aprólékos, finom megmunkálás
széles színskála (számítógéppel kevert árnyalatok)
bármilyen méretben elkészítjük
ha kell, meg is tervezzük

 

Érdeklődhetsz online, székhelyünkön, közösségi oldalunkon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Tetszik? Oszd meg mással is.

Elérhetőségeink

Címünk:
Márton Áron u. 3/2.,
535500 Gyergyószentmiklós,
Hargita megye, RO
Telefon:
(+4) 0266-362.851
Mobil:
(+4) 0787-541.034
E-mail:
office@gklcg.ro
Web:
www.gklcg.ro
www.promotiongift.ro

Ügyfeleink