Túl sok minden zajlik le egy év alatt, ahhoz hogy mindent észben tartsunk, így aztán akár telekarikázzuk, akár csak nézzük, de egy asztali-, fali-, vagy zsebnaptár gyakran tesz jó szolgálatot.

Valahogy még napjaink okosabbnál okosabb telefonokkal zsúfolt világában is maradt hely az egyszerű papír naptáraknak. Talán mert egy helyben áll, nem alszik ki, nem tűnik el, nem merül le és ráadásul tele lehet karikázni, vagy épp ki lehet dekorálni post-it-ek hadával. Annyi biztos, hogy minden lakásban, minden irodában és a legtöbb pénztárcában ott lapul egy, tehát a kérdés csak az, hogy a te logóddal és elérhetőségeddel, vagy a máséval?

 

Miért fordulnál hozzánk naptárért?
mert nálunk ebből is van választék, akár falinaptárról, zsebnaptárról, asztaliról, vagy épp évkönyvről legyen szó
igény szerint megtervezzük
a darabszám nem számít
rövid határidők
több darab esetén kedvezmények

 

Miért jó egy egyedi naptár?
megajándékozhatod vele vásárlóid, ügyfeleid
pont belefér alkalmazottaid Karácsonyi ajándékába
nagy darabszám esetén viszonylag költséghatékony reklámeszköz
remek, egyszerű kis ajándék lehet szeretteidnek, hogy akár hónapról hónapra más-más fotóval / üzenettel mosolyogjon vissza rájuk

 

Csak egy tipp: sokan utolsó percen, az ünnepek közeledtével, vagy beálltával gondolják meg, hogy szükségük lenne néhány (vagy néhány ezer) naptárra és bizony már régen tart az új év, mire "megszabadulnak" tőlük. Ne ess ebbe a hibába. Dönts idejében és ha segíthetünk, várjuk kérdéseid, rendelésed elérhetőségeink bármelyikén, vagy online.

Tetszik? Oszd meg mással is.

Elérhetőségeink

Címünk:
Márton Áron u. 3/2.,
535500 Gyergyószentmiklós,
Hargita megye, RO
Telefon:
(+4) 0266-362.851
Mobil:
(+4) 0787-541.034
E-mail:
office@gklcg.ro
Web:
www.gklcg.ro
www.promotiongift.ro

Ügyfeleink