Nyomdai Termékek

Nyomtatás, nyomdai termékek, plakátok, tasakok.

Szórólapok

Megrendelőink igényei alapján megtervezzük a kívánt szóróanyagokat, a látványtervek alapján folyamatos egyeztetésre van lehetőség.

Szórólapok nyomtatását vállaljuk nyomdai és/vagy digitális technológiával, darabszámtól függően. Kis példányszámú megrendeléseket is vállalunk, beleértve a vágás, ragasztás, bigelés, stb. szolgáltatásokat is. A legkedvezőbb ár kialakításához javasolunk méretet, minőséget, mennyiséget.

Amennyiben a nyomtatást más nyomdában szeretné megoldani, a kész grafikai munkákon elvégezzük a nyomdai előkészítési feladatokat.

 

Plakátok

Kisméretű plakátoktól az óriásplakátokig! - elvégezzük a tervezést, a nyomtatást és a plakátok helyszíni felszerelését is.

Óriásplakátjainkat többnyire bannerből, öntapadós fóliából, vagy papírból (offszet, műnyomó, white-, blueback) ajánljuk ügyfeleinknek, a helyszín és panó függvényében.
A4-es plakátoktól A0-ás méretekig vállalunk nyomdai- vagy digitális eljárással, kivitelezést.

A plakátok (akárcsak a szórólapok) tervezésénél figyelembe vesszük a reklámpszichológia elemeit, marketing elméleteket, szakmai fortélyokat, amelyeket a design során összecsíszolunk a megrendelő elvárásaival, igényeivel.

 

Névjegykártyák

A névjegykártya az egyik legköltséghatékonyabb információ hordozó (reklám) eszköz, amelyet legtöbbszőr mindenki megőriz.

Ha már van elképzelése névjegykártyájáról, mi segítünk azt kiteljesíteni vagy állunk rendelkezésére mintákkal/típusokkal, amelyek közül könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A tervezés után a kivitelezést az Ön által igényelt minőségben, mennyiségben végezzük el.

 

Katalógusok

A cégek katalógusai a nyomtatott kommunikációs eszközök egyik leggyakrabban használt formája. Cégbemutatók, termékbemutatók, szolgáltatás prezentációk megjelenítésére egyaránt alkalmas.

Katalógusok megtervezésén túl, elvégezzük a katalógusba kerülő anyagok fotózását, a katalógus nyomdai előkészítését, illetve a nyomtatást.
Bármilyen formátum, példányszám kivitelezését vállaljuk. Ügyfeleink számíthatnak szaktanácsadásunkra, hogy a legjobb ár/termék megoldáshoz jussanak.

 

Naptárak

A partnerek év végi megajándékozásának egyik leggyakoribb eleme, viszont munkahelyi mindennapjainkat sem tudjuk elképzelni a naptár valamilyen formája nélkül:

  • falinaptárak (triptik, egy oldalas, 12 lapos forgatható, stb.)
  • asztali naptárak (kétoldalas sátornaptár, forgatható, könyöklő, stb.)
  • zsebnaptárak

Bármilyen forma esetén lehetséges teljesen egyedi naptárak tervezése és legyártása, vagy előregyártott naptárak személyesítése.

Üdvözlőlapok

Előregyártott vagy saját gyártású húsvéti-, karácsonyi- és újévi üdvözlőlapok széles választékát kínáljuk.

A kíválasztott képeslaptípust személyesítjük, vagy akár teljesen egyedi üdvözlőlapot tervezünk megrendelőnk igénye szerint.

A kivitelezésnél választható a papír típusa és vastagsága, fóliázott formája (matt- és fényes), mivel leginkább ez határozza meg az üdvözlőlapok végső minőségét.

 

Termékcímkék

A termékcímke, illetve a termékek csomagolása az a kommunikációs eszköz, amely felismerhetővé teszi a terméket, illetve a csomagolás design-ja és a rajta található információk segítenek a termék kiválasztásában, beazonosításában.

Többéves tapasztalatunkat felhasználva tervezünk termékcimkéket és csomagolásokat, a gyártást pedig a megrendelő igényei, és a termék sajátosságai alapján vitelezzük ki.

 

Tasakok

Személyesített papírszatyrok nyomdai technológiája alapján lehet polikrómiás nyomattal is személyesíteni a tasakokat.

A tasakok személyesítése lehet akár egy fénykép is, hiszen nyomdai polikrómiás eljárással készül. Választhatunk hozzá zsinór vagy papírfület, különböző egyedi méreteket képzelhetünk el, mert ennek az eljárásnak csak a képzeletünk szab határt.