Felhasználási Feltételek

GKL Consulting Group Általános Szerződési Feltételek

Oldalunk felhasználási feltételei (avagy Általános Szerződési Feltételek).

1. Általános Információk

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a GKL Consulting Group SRL. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.gklcg.ro, valamint www.promotiongift.ro weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.gklcg.ro, valamint www.promotiongift.ro weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Romániából vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

Cégadatok

• Név: S.C. GKL Consulting Group S.R.L.

• Cégjegyzékszám: J19/718/2006

• Adószám: RO 18934806

Bankfiók: Banca TRANSILVANIA, Ag. Gheorgheni, RO59 BTRL 0210 1202 i748 20XX

Székhely: 1020 sz., 537130 Gyergyóalfalu, Hargita megye, Románia

Telefon: (+4) 0266-362.851

 

2. Adatvédelem

Az Ügyfél által szolgáltatott összes információ kizárólag a Szolgáltató által kerül felhasználásra és semmilyen harmadik fél számára nem adódik tovább. További részletek itt.

 

3. Fizetési módok

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • Készpénz (cégünk székhelyén, irodánkban);
  • Utánvétel (fizetés a kiszállításkor vagy postai átvételkor);

 

 4. Átvétel, kiszállítás

A kiszállítás az oldalon megszabott feltételek és a rendelés leadásakor aktuális készlet függvényében történik, postai- gyorspostai úton vagy székhelyünkön való átvétellel. További részletek itt.

 

5. Árak

Az oldalon feltüntetett árak Lejben (RON) vannak kifejezve és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

 

6. Rendelés, előkészítés, mennyiségek

Az Ügyfelek által leadott rendeléseket beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel és 2 munkanapon belül postázzuk / elvihető. Amennyiben a megrendelt termék(ek) nincsenek készleten, a rendelés feldolgozása és a termékek előkészítése több időt vesz igénybe (legfeljebb 5 munkanap).

A költséghatékonyság érdekében némelyik termékünk kizárólag a megadott minimális mennyiségben, vagy afölött rendelhető.

Amennyiben a leadott rendelésben szereplő adatok érvénytelenek, vagy oly mértékben hibásak, hogy a rendelés lebonyolítását akadályozzák, a Szolgáltató a rendelést semmisnek tekinti és erről nem köteles semmilyen értesítést küldeni az Ügyfél számára.

 

7. Reklamációk

Amennyiben az Ügyfél minőségi vagy kivitelezési hibát észlel a megrendelt termék esetén, köteles azt 5 munkanapon belül írásban jelezni a Szolgáltató részére.

Ezen időkorlát elteltével az Ügyfél lemond bármiféle kárpótlási vagy visszaváltási jogról amelyet a törvény vagy a jelen ÁSZF garantál számára.

A reklamáció nem mentesíti az Ügyfelet a fizetési kötelezettség alól.

 

8. Szerzői jogok

Az oldal és annak tartalmai, grafikai elemei kizárólag a GKL Consulting Group SRL. tulajdonát képezik. Egyedi kivétel ez alól az oldalon található gyártók és beszállítók logói, valamint egyes termékfotók. További részletek itt.

 

Utoljára frissítve: Gyergyószentmiklós, 2016. december 21.