Kiszállítás Feltételei

GKL Consulting Group reklám és ajándék kiszállítás

Az Ön csomagjának kiküldése

A rendeléseket általánosságban a kifizetéstől / rendelés leadásától számított 2 munkanapon belül küldjük ki, a Fan Courier futárszolgálat Standard szolgáltatásának segítségével. Amennyiben további opciókra lenne szüksége a Fan Courier szolgáltatásait illetően, kérjük jelezze mielőtt leadja a rendelését.

A szállítás költsége:

- Az 1kg alatti csomagok szállítási díja: 19.8 Lei / csomag

Az 1kg fölötti csomagok esetén 1.62 Lei / hozzáadott kg pluszköltséggel kell számolni.
Abban az esetben, ha a szállítási cím a futárszolgálat lefedettségi zónáján kívül esik, a plusz távolság díja 0.96 Lei / hozzáadott km (csak egy irányban fizetendő, nem oda-vissza).

300 LEJ fölött a szállítás INGYENES.

A szállítási költség tartalmazza a rendelés feldolgozási díját, a csomagolást és adott esetben a postázást. Javasoljuk, hogy csoportosítson minden megrendelni kívánt terméket egyetlen rendelésbe. Sajnos nem áll módunkban a rendeléseket módosítgatni és összevonni, így a külön leadott rendeléseket külön is szállítjuk (vagyis külön szállítási díjat kell számolnunk csomagonként). A termékeket a szállítás során ért esetleges károkért nem vállalunk felelősséget, de mindent megteszünk azok biztonságos csomagolása érdekében.

Rendeléseit megfelelő méretben csomagoljuk, különös figyelmet fordítva a törékenyebb termékekre, hogy azok a legnagyobb biztonságban érjenek el Önhöz.